CLICK ON TITLE BELOW TO GO TO PURCHASE!!!! CD submissions accepted! Guest writers always welcome!!

I started a quest to find terrific blues music and incredible musicianship when I was just a little kid. I also have a tremendous appreciation of fine musical instruments and equipment. One of my greatest joys all of my life was sharing my finds with my friends. I'm now publishing my journey. I hope that you come along!


Please email me at Info@Bmansbluesreport.com

Sunday, April 10, 2011

Сте проверили Bman на блус доклад?


Will YOU help me share!!
При Bman на блус доклад съм в стремежа си да намерят всеки да изстине блус лента мога да си намеря. I сподели моите установи с всеки, който ще ги слушате. I са над 20 000 месечни читателите но би искал да даде на художници, намеря колкото се може по-голяма част от публика. I пост на бащите ни и синовете на блус всяка сутрин и всяка вечер, след ленти от извън континенталния САЩ най-всяка вечер и преразглеждане най-малко един нов блус CD или DVD на всеки ден с видеоклипове. I редовно провеждат срещи с висши блус талант, музика и промотори звукозаписна компания собственици. Всяка седмица I след преглед на реколтата блус amp и видео преглед на красиви китара. Никога не знаете какво ще излезе с следващата.I tweet феновете любимите си пост на седмицата всеки понеделник. Моят специалитет е разравяне диапазони, които са нови сте чували никога за ... Много от други части на света и често са безплатни изтегляния.Моля, дайте Bman на блус доклад се опитат!имат голям ден!Bman
Info@bmansbluesreport.com
facebook.com/bluesreport
@BmansBluesRpt (Twitter)

If you like what I’m doing, Like ---Bman’s Blues Report--- Facebook Page! I’m looking for great talent and trying to grow the audience for your favorites band! - ”LIKE”

No comments:

Post a Comment