CLICK ON TITLE BELOW TO GO TO PURCHASE!!!! CD submissions accepted! Guest writers always welcome!!

I started a quest to find terrific blues music and incredible musicianship when I was just a little kid. I also have a tremendous appreciation of fine musical instruments and equipment. One of my greatest joys all of my life was sharing my finds with my friends. I'm now publishing my journey. I hope that you come along!


Please email me at Info@Bmansbluesreport.com

Friday, April 1, 2011

Bman ki ellenőrizte a blues?


Will YOU help me share!!
A Bman - én vagyok a blues jelentés keresése során minden cool blues band találok. Megosztom veletek az én úgy találja, hogy mindenki hallgat. Én több mint 20.000 olvasó havonta de szívesen adok a művészek találom meg a közönség. I. postai úton az apák és fiúk a blues minden reggel és minden este, postai úton a külső sávban a kontinentális USA a legtöbb minden este és legalább egy új blues CD-re vagy DVD-re a videókat naponta. Én rendszeresen információszerzés a top blues tehetség, zenei felvétel végrehajtói és tulajdonosai. Én minden héten postai úton egy vintage blues és a videó is egy szép gitár. Nem tudom, mit fogok a következő tweet.én a rajongók kedvenc post a héten minden hétfőn. A szakmám van, új sávokat ki hogy még sosem hallottam ... Sokan a világ más részeiről származó, gyakran ingyenes letöltések.Kérjük, adja meg a Bman's blues!kellemes napot Bman!
Info@bmansbluesreport.com
facebook.com/bluesreport
@BmansBluesRpt (Twitter)

If you like what I’m doing, Like ---Bman’s Blues Report--- Facebook Page! I’m looking for great talent and trying to grow the audience for your favorites band! - ”LIKE”

No comments:

Post a Comment