CLICK ON TITLE BELOW TO GO TO PURCHASE!!!! CD submissions accepted! Guest writers always welcome!!

I started a quest to find terrific blues music and incredible musicianship when I was just a little kid. I also have a tremendous appreciation of fine musical instruments and equipment. One of my greatest joys all of my life was sharing my finds with my friends. I'm now publishing my journey. I hope that you come along!


Please email me at Info@Bmansbluesreport.com

Wednesday, February 27, 2013

Baby Take A Chance With Me - Sonny, Tom 'Harmonica' Smith, Crazy Benny

A szájharmonikán játszó proefesszionális és amatőr elóadók támogatása. Célunk egy jól működő szakmai - civil - közösség kialakítása. Különféle rendezvényeken veszünk részt, ezzel is ösztönözük a harmonikásokat az egymés közötti kapcsolatok ápolására. Alkalmanként a tagok különféle kedvezményekben részesülhetnek. A Szövetség időszakonként zenei válogatást (antológiát) jelentet meg a Magyarországon működő, és legérdekesebbnek tartott előadók hangfelvételeiből. A hangszer népszerűsítése.Szeretnénk eloszlatni azt a hiedelmet, miszerint a szájharmonika nem több egy olcsó játékszernél. Támogatjuk, hogy minnél többen játszanak a hangszeren. Fesztiválokon veszünk részt országszerte különféle rendezvényekkel, bemutatókkal. Fontosnak tartjuk a kezdő harmonikások elundálásában nyújtott segítséget. A magyarországi szájharmonikázás évszázados örökségének ápolása. Büszkék vagyunk elődeinkre. Célunk felkutatni és összegyűjteni minden olyan írott- és hanganyagot, amelyek a hazai szájharmonikázással kapcsolatosak. Ezeket szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni, nyilvánosságra hozni, lehetőség szerint a külföldi érdeklődőkhöz is eljutatni. A magyar szájharmonikázás megismertetése a világ nyilvánosságával. Azzal is növelhetjük a magyarországi harmonikázás nemzetközi hírét. 1999-ben jelent meg az első hazai szájharmonikás antolágia, melyen kortárs harmonikások felvételein Kívül korabeli felvételek is hallhatáak.

 If you support live Blues acts, up and coming Blues talents and want to learn more about Blues news and Fathers of the Blues, ”LIKE” ---Bman’s Blues Report--- Facebook Page! I’m looking for great talent and trying to grow the audience for your favorite band!

No comments:

Post a Comment